Trouwringen kussen

CD Juwelier - Trouwringen - Trouwringen kussen

Handgemaakte trouwringenkussens in hout, satijn en glas

Steeds vaker wordt er meer aandacht besteed aan de trouwplechtigheid. Waar de trouwringen vroeger uit de binnenzak gehaald werden, verdienen ze tegenwoordig een apart plekje. Mijn plekje is een trouwringenkussentje. Het zet de presentatie van de ringen kracht bij. Er zijn ringenkussentjes in verschillende soorten, materialen en maten. Op de volgende pagina’s vindt u mijn creaties. 

 Ieder product wordt met de hand gemaakt. In overleg kan van de standaard maten en stofgebruik worden afgeweken.

Als U een paar trouwringen koopt bij CD Juwelier krijgt U een trouwringenkussen gratis. Voorwaarden in de winkel.

 

Subcategorieën

 • Satijn
  Satijn
  De satijnen kussentjes hebben een klassieke uitstraling. De versiersels maken ieder kussen uniek en zorgen voor een stijlvolle afwerking. De kussentjes hebben een grootte van 15 bij 15 cm.
   
   
 • Hout
  Hout
  Hout is een mooi materiaal om de ringen op te presenteren. Versierd met linten of blaadjes en zelfs naturel hebben ze een leuke uitstraling. De maat van de harten is doorgaans 15 bij 15 cm.
   
 • Glas
  Glas
  Glazen flesjes hebben een moderne uitstraling. Ze passen met hun neutrale kleurstelling bij iedere bruiloft. De hoogte van de flesjes varieert tussen 13 en 20 cm. In overleg kunnen deze flesjes ook in andere kleuren geleverd worden.
   
 • Metalen Vitrine Kistje
  Metalen Vitrine Kistje
  Anders, nieuw, chique
   
 • Over mij - Contact
  Over mij - Contact
  Over mij
   
  Welkom op mijn website
  Trouwen is een van de grootste gebeurtenissen en veranderingen in je leven.

  Het huwelijk gaat verder dan de dag zelf maar aan die dag wordt altijd veel aandacht besteed. Tot in detail wordt alles besproken en bekeken. Maanden van te voren is men bezig met trouwjurken, kleding, kapsels en trouwlocaties.

  Ook de ringen zijn belangrijk. Een symbool van eeuwigheid. De ronde vorm kent geen einde.

  Door mijn werk, verkoopster in een juwelierszaak, zit ik vaak aan tafel met stellen die in het huwelijksbootje willen stappen of hun relatie willen bezegelen met een ring. Hoe leuk is het om ze mooi te presenteren. Mede door de trends van vandaag ben ik trouwringenkussentjes gaan maken.

  Mijn naam Conny van de Poel
   
  Conny van de Poel
   
   
  Contact
   
  Ik ben bereikbaar via CD Juwelier.
  U kunt mij ook rechtstreeks benaderen via connyvdpoel@gmail.com voor vragen en afwijkende wensen.